Proeven tussen de Stellingen ook online!

Dit weekend, 29 en 30 oktober organiseren we voor het eerst sinds twee jaar weer onze grote proeverij: Proeven tussen de Stellingen. Helaas zijn wij vanwege de huidige situatie wel genoodzaakt enkele maatregelen te treffen. Zo is de proeverij niet zoals gebruikelijk vrij toegankelijk. Entree is uitsluitend met een ticket, zodat wij niet over het maximale aantal bezoekers kunnen gaan. Zonder geldig toegangsbewijs kun je dus niet naar binnen. Ook verspreiden wij het aantal bezoekers gedurende verschillende shifts.

Mocht je geen ticket hebben kunnen bemachtigen, niet getreurd...

Van 29 oktober tot en met 2 november 2021 zullen ook de 'digitale' deuren van onze stellingen weer open gaan voor ons welbekende evenement Proeven tussen de Stellingen. Vanwege het beperkte aantal plaatsen om deel te nemen aan de proeverij zal deze editie, naast de fysieke proeverij, daarom ook online plaatsvinden. Op deze pagina shop je vanaf vrijdag 29 oktober tot en met dinsdag 2 november de lekkerste wijnen tegen aantrekkelijke proeverijkortingen!

Maak kans op dé Petrus!

Uiteraard maakt u vanaf vrijdag 29 oktober tot en met dinsdag 2 november eveneens kans op een fles Petrus of een van de andere prachtige wijnen in de tombola bij aankoop van iedere 36 flessen. Wij zullen na het plaatsen van uw bestelling contact met u opnemen voor deze trekking!


Benieuwd naar de proeverijwijnen? Klik hier alvast voor het proefformulier!