Agenda

Voorverkoop Verget

9 mei - 1 september 2024 Bourgogne

Voorverkoop Verget

De voorverkoop van één van de beste wijnmakers ter wereld komt er wederom weer aan: we hebben het over de wijnen van Jean-Marie Guffens van het oogstjaar 2023. Vanaf 9 mei zal de voorverkoop van start gaan, dus houd onze website in de gaten!

Lees verder
Voorverkoop Bougogne

27 juni - 28 juli 2024 Bourgogne

Voorverkoop Bougogne

Net als elders is bij ons de vraag naar bourgogne groot. Zéér groot! Gelukkig zijn de banden met onze producenten goed en zijn zij zeer trouw aan ons. Door in dit stadium – als de wijn nog op het domein verder rijpt – in te kopen, verzekeren wij ons van het bezit van deze gewilde en veelal schaarse wijnen. Bovendien krijgen wij op deze manier de scherpste prijs, waar u van meeprofiteert door vooruit te betalen. Zo krijgt u de mooiste wijnen voor de best mogelijke prijs.


De voorverkoop start vanaf 27 juni 2024, en duurt tot 28 juli 2024 of zolang de voorraad strekt! (Let op: alleen online, geen brochure)

Lees verder
Voorverkoop Italië

3 september - 15 oktober 2024 Italië

Voorverkoop Italië

Welk deel van Italië je ook bezoekt, er is wijn. Lokaal gemaakte wijn, wel te verstaan. Van oost naar west of van zuid naar noord, er is altijd een wijngaard in de buurt. Het bijzondere is dat vaak wordt gezegd dat iets in het DNA van de wijnen maakt dat ze zo herkenbaar Italiaans zijn.


De voorverkoop Italië zal vanaf 3 september 2024 van start gaan, tot uiterlijk 15 oktober 2024 of zolang de voorraad strekt. (Let op, alleen online - geen brochure) 

Lees verder
Proeven tussen de Stellingen | Najaarseditie

11 & 12 oktober 2024 Küppersweg, Haarlem

Proeven tussen de Stellingen | Najaarseditie

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober 2024 gaan de deuren van onze magazijnen weer open om letterlijk TUSSEN de stellingen de mooiste wijnen te proeven. We hebben weer een bont gezelschap wijnmakers uitgenodigd en het beloofd weer een grandioos weekend te worden.


Vanaf begin september kunt u zich aanmelden via de website.

Lees verder
Voorverkoop Spanje

24 oktober - 31 december 2024 Spanje

Voorverkoop Spanje

Als er echter één land is waar een waaier aan stijlen wordt geproduceerd, dan is het Spanje wel. Met name als het gaat om frisse, elegante wijnen waarbij terroirexpressie voorop staat, doet Spanje tegenwoordig volop mee. Denk maar eens aan de minerale albariño’s uit Rías Baixas of de aardse mencía’s uit Bierzo: wijnen waarbij mensen in eerste instantie verrast kunnen zijn dat ze uit een dergelijk warm land kunnen komen.


De voorverkoop Spanje zal vanaf 24 oktober 2024 van start gaan, tot uiterlijk 31 december 2024 of zolang de voorraad strekt. (Let op, alleen online - geen brochure) 

Lees verder
Voorinschrijving Xavier Vignon

17 december 2024 - 26 januari 2025 Rhône

Voorinschrijving Xavier Vignon

Reikhalzend kijken we ieder jaar weer uit naar de presentatie van de nieuwe wijn van Xavier Vignon, de sterwijnmaker en meesterassembleur uit de Rhône. Al meer dan tien jaar maakt hij voor Okhuysen een speciale cuvée uit de Côtes du Rhône die wij onze klanten exclusief aan mogen bieden.


Vanaf 17 december 2024 start de voorinschrijving voor deze bijzondere wijnen uit de Rhône! 

Lees verder