Ons Team


Xavier Kat

Xavier Kat

Eigenaar & Directeur

Na vijf jaar Bordeaux kwam Xavier in 1999 bij het bedrijf, waar hij sinds 2001 ook directeur-eigenaar is. Met zijn komst werd het bedrijf verder uitgebouwd en geprofessionaliseerd. Xavier is tevens Vice Voorzitter van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren, docent aan de Wijnacademie en maakt deel uit van het bestuur van de International Wine Clubs Association.

Favoriete wijn:

Millesulmare - Sicilia
Yves van Maren

Yves van Maren

Manager Operations | Vinoloog

Yves startte na het afronden van de Hoge Hotelschool met een baan in de horeca. Zo kwam hij al snel in contact met Okhuysen, waar hij op de binnendienst aan het werk kon. Tegenwoordig is Yves Manager Operations, betrokken bij de inkoop en lid van het MT.

Favoriete wijn:

Châteauneuf-du-Pape rouge Vieilles Vignes
Mervyn Snel

Mervyn Snel

Manager Marketing & Communicatie

Mervyn startte bij Okhuysen als interimmer via de Endeavour Group, waar hij zijn expertise in strategische (online) marketing in de praktijk bracht na zijn master Strategic Management (MSc). Als specialist adviseerde hij hierin verschillende organisaties, waar Okhuysen onder andere een van was. Mervyn stapte over naar de wijnwereld, waar hij met zijn ongekende kwaliteiten de zichtbaarheid en bereikbaarheid van Okhuysen weet te optimaliseren en op strategische wijze het Marketing Team aanstuurt.

Favoriete wijn:

Negre Tradició - Penedès
Marc Keulen

Marc Keulen

Manager Algemene Zaken

Marc begon zijn loopbaan in de wereld van banken en verzekeraars, maar maakte zestien jaar geleden de overstap naar de wijnwereld. Bij Okhuysen houdt hij zich vooral bezig met financiële zaken, verzekeringen, contracten, debiteuren en personeel. Bovendien werkt hij mee aan onze wijnbladen.

Favoriete wijn:

Blanc Selecció - Penedès
Brenda ten Brinke

Brenda ten Brinke

Directie Assistente | Vinoloog

Brenda werkte enkele jaren op de binnendienst voordat ze de assistent werd van Xavier. In die hoedanigheid is ze bij vele zaken betrokken: van de organisatie van evenementen tot aan de marketing. Brenda schrijft ook mee aan onze wijnbladen.

Favoriete wijn:

Coma Blanca - Priorat Blanco