Wijnproeverijen

Wijnproeverijen

Toon aanbod
Tweemaal per jaar organiseren wij een grote proeverij in onze magazijnen in de Waarderpolder; Proeven tussen de Stellingen. Dit is dé manier om zowel ons assortiment als onze wijnboeren te leren kennen. Daarnaast ben je iedere eerste zaterdag van de maand tussen 12.00 en 17.00 van harte welkom voor een vrij toegankelijke proeverij in onze winkel, met inspirerende wisselende thema's!

Wil je wat meer de diepte in? Meld je dan aan voor een themaproeverij, waarbij een specifiek onderwerp tijdens het proeven wordt toegelicht door een gecertificeerd wijnspecialist van Okhuysen. Iedere maand plannen wij nieuwe proeverijen in, bekijk hieronder het actuele aanbod. Privé proeven met een groep vrienden, collega’s of familie? Neem dan eens contact op voor de mogelijkheden van een besloten wijnproeverij. Het is ook mogelijk om een wijnproeverij op locatie te verzorgen, bijvoorbeeld op het werk.


Benieuwd naar de inschrijfvoorwaarden? Klik hier

Lees verder
Wine tasting

Proeverij: Verre vrienden

Wij zijn erg trots op de samenwerkingen die wij hebben met wijnmakers van het zuidelijk halfrond. Daarom leek het ons leuk om er een aantal eens naast elkaar in het zonnetje te zetten! Kom je mee op reis langs o.a. Australië, Nieuw-Zeeland, Chili en Zuid-Afrika?

Wine tasting

Proeverij: Mousserende wijn

Mousserende wijn is enorm veelzijdig. Ontdek de vele gezichten van deze beminde wijnstijl tijdens deze bruisende proeverij!55

00

Uitverkocht

Wine tasting

Blind tasting (ENGLISH)

Whether you’re a beginner or an experienced wine connoisseur, everybody is prone to prejudice when it comes to wine.

That is why blind tasting is the best method to truly get to know a wine, and to judge it fairly. Allow yourself to be surprised!Wine tasting

Proeverij: Piemonte en Toscane

Een aantal van de meest geliefde Italiaanse wijnen komen uit Piemonte en Toscane. Naast illustere namen als Barolo en Brunello komen hier ook zeer verrassende, minder beroemde wijnen vandaan, zoals de Arneis en de Rossese. Van grote beroemdheden tot obscure uitblinkers: alles zal de revue passeren tijdens deze proeverij.

62

50

Uitverkocht

Wine tasting

Piedmont and Tuscany (ENGLISH)

Some of the most beloved Italian wines are from Tuscany and Piedmont.

Besides illustrious names such as Brunello and Barolo, Tuscany and Piedmont are also home to lesser known amazing wines such as Arneis and Rossese.

From big celebrities to obscure gems: all will be tasted this evening.62

50

Nog 11 plekken

Wine tasting

Inloopproeverij

Er wordt regelmatig geproefd in de sfeervolle kelders van onze winkel aan de Gierstraat. Elke eerste zaterdag van de maand is er tussen 12.00 en 17.00 uur een vrij toegankelijke proeverij in onze winkel, met wisselende thema’s.

Wine tasting

Besloten proeverij

Er kan ook in besloten kring geproefd worden. De invulling wordt in overleg met jou bepaald. Prijzen zijn vanaf € 32,50 per persoon met een minimumbedrag van € 325,00. Ook bieden wij de mogelijkheid proeverijen op locatie te verzorgen. 

Banner