Wijnproeverijen

Wijnproeverijen

Toon aanbod
Tweemaal per jaar organiseren wij een grote proeverij in onze magazijnen in de Waarderpolder; Proeven tussen de Stellingen. Dit is dé manier om zowel ons assortiment als onze wijnboeren te leren kennen. Daarnaast wordt er regelmatig geproefd in de sfeervolle kelders in onze winkel aan de Gierstraat.

Wil je wat meer de diepte in? Meld je dan aan voor een themaproeverij, waarbij een specifiek onderwerp tijdens het proeven wordt toegelicht door een gecertificeerd wijnspecialist van Okhuysen. Bekijk hieronder het actuele aanbod. Privé proeven met een groep vrienden, collega’s of familie? Neem dan eens contact op voor de mogelijkheden van een besloten wijnproeverij. Het is ook mogelijk om een wijnproeverij op locatie te verzorgen, bijvoorbeeld op het werk.


Neem contact op voor meer info!Benieuwd naar de inschrijfvoorwaarden? Klik hier
Lees verder
Wine tasting

Proeverij: Spanje

In Spanje gebeurt er veel op het gebied van wijn. Aan de ene kant heeft het land een rijke geschiedenis met zeer typische wijnen, maar aan de andere kant wordt er ook veel gemoderniseerd en geëxperimenteerd. Op deze avond presenteren we een breed panorama aan smaken. Salud!


45

00

Nog 10 plekken

Wine tasting

Tasting: Spain

Spain is a wine country to its core. It boasts a rich history with many beautiful, typical wines, but in the meantime there is a lot of modernisation and experimentation happening. During this tasting we will cast a wide net and explore many flavours. Salud!


45

00

Nog 16 plekken

Wine tasting

Proeverij: Italië

Weinig landen produceren zo’n grote diversiteit aan wijnen als Italië. Mousserend, wit en rood in vele stijlen: Italië heeft het allemaal. Op deze avond ontdek je de verfijnde smaken die dit land te bieden heeft. Kom je ook?


39

50

Nog 12 plekken

Wine tasting

Proeverij: Ladies Night

Wij hebben in ons assortiment een grote hoeveelheid wijnen die door vrouwen worden gemaakt. De druiven en regio’s mogen dan wel verschillen, maar deze wijnen hebben één eigenschap gemeen: ze zijn elegant en verfijnd.Uiteraard zijn mannen ook welkom op deze avond!39

50

Nog 16 plekken

Wine tasting

Inloopproeverij

Er wordt regelmatig geproefd in de sfeervolle kelders van onze winkel aan de Gierstraat. Elke eerste zaterdag van de maand is er tussen 12.00 en 17.00 uur een vrij toegankelijke proeverij in onze winkel, met wisselende thema’s.


Wine tasting

Besloten proeverij

Er kan ook in besloten kring geproefd worden. De invulling wordt in overleg met jou bepaald. Prijzen zijn vanaf € 32,50 per persoon met een minimumbedrag van € 325,00. Ook bieden wij de mogelijkheid proeverijen op locatie te verzorgen. 


Banner