Wijnproeverijen

Wijnproeverijen

Toon aanbod
Tweemaal per jaar oganiseren wij een grote proeverij in onze magazijnen in de Waarderpolder; Proeven tussen de Stellingen. Dit is dé manier om een ons assortiment en onze wijnboeren te leren kennen. Daarnaast wordt er regelmatig geproefd in de sfeervolle kelders van Wijnwinkel Okhuysen in de Gierstraat.

Wat meer de diepte in? Meld je dan aan voor een themaproeverij, waarbij een specifiek onderwerp tijdens het proeven wordt toegelicht door een gecertificeerd wijnspecialist van Okhuysen. Bekijk de agenda voor het actuele aanbod. Privé proeven met een groep vrienden, collega’s of familie? Neem dan eens contact op voor de mogelijkheden van een besloten wijnproeverij. Ook is het mogelijk om een wijnproeverij op locatie te verzorgen, bijvoorbeeld op het werk.

Per 13 november gelden aangepaste corona-maatregelen, waardoor er geen proeverijen na 18.00 uur kunnen worden gegeven. Wij danken u voor uw begrip en hopen dat deze maatregelen snel tot het verleden zullen behoren.

Wine tasting

Online proeverij

Door middel van onze online proeverijen kunt u kennismaken met onze favoriete wijnen. Zo organiseren we vier keer per jaar – bij het uitkomen van iedere Vinée Vineuse – een Coup de Coeurs-proeverij. Daarnaast geven wij gedurende het jaar diverse duopresentaties met één van onze producenten of pakken één van de vele boeiende thema’s op wijngebied en duiken de diepte in.

Banner