Wijnproeverijen

Wijnproeverijen

Toon aanbod

Wij organiseren verschillende proeverijen, zowel in onze magazijnen in de Waarderpolder als in de sfeervolle kelders onder onze winkel aan de Gierstraat. In verband met de huidige maatregelen kan dit niet op locatie plaatsvinden, wél organiseren we online proeverijen. Houdt deze pagina én onze agenda in de gaten voor actuele data of neem voor een online proeverij op maat contact op met Cente Oostlander via: cente.oostlander@okhuysen.nl of 023-5312240.


Deelnemen aan de proeverijen tijdens ons event Proeven tussen de Stellingen? Klik dan hier om je aan te melden voor één van de zeven masterclasses! 


Wine tasting

Online proeverij

Door middel van onze online proeverijen kunt u kennismaken met onze favoriete wijnen. Zo organiseren we vier keer per jaar – bij het uitkomen van iedere Vinée Vineuse – een Coup de Coeurs-proeverij. Daarnaast geven wij gedurende het jaar diverse duopresentaties met één van onze producenten of pakken één van de vele boeiende thema’s op wijngebied en duiken de diepte in.

Wine tasting

Besloten proeverij

Al vanaf zes personen kan er in besloten kring geproefd worden. De invulling wordt in overleg bepaald; zo kun je er een persoonlijk thema aan verbinden of precies die kennis opdoen die je graag wilt ontwikkelen. Ook kun je kiezen uit een van onze vaste proefthema’s, of geef ons ‘carte blanche’ en laat je verrassen!
Prijzen zijn vanaf €27,50 per persoon afhankelijk van het aantal deelnemers en onderwerp van de proeverij, met een minimumbedrag van €275,00. Ook bieden wij de mogelijkheid proeverijen op locatie te verzorgen.


Wine tasting

Inloopproeverij

Er wordt regelmatig geproefd in de sfeervolle kelders van onze winkel aan de Gierstraat. Elke eerste zaterdag van de maand is er tussen 12.00 en 17.00 uur een vrij toegankelijke proeverij in onze winkel, met wisselende thema’s.


Wine tasting

Proeven tussen de Stellingen online

Van 15 tot en met 19 april 2021 zullen de 'digitale' deuren van onze stellingen weer open gaan voor ons welbekende evenement Proeven tussen de Stellingen. Dit evenement zal wederom online plaats gaan vinden. Op onze website shop je vanaf donderdag 15 april tot en met maandag 19 april de lekkerste seizoenswijnen tegen een aantrekkelijke proeverijkorting. Daarnaast worden er maar liefst zeven online masterclasses georganiseerd. Schrijf je daarom nu in voor één van de zeven online masterclasses!

Wine tasting

Thematische proeverij

Regelmatig organiseren we themaproeverijen in de wijnkelders. Een specifiek onderwerp wordt tijdens het proeven uitvoerig toegelicht door een gecertificeerde wijnspecialist van Okhuysen.

Banner