Schuif jij weer gezellig aan bij onze - inmiddels befaamde - Table d'Hôtes?
Tijdens onze Table d’Hôte dineert u samen met andere gasten aan lange tafels, in een ongedwongen ambiance. De gebroeders Molenaar, chefs van Restaurant Brick, zullen het smaakvolle voor- en hoofdgerecht bereiden. De KaasKampanje stelt vervolgens een prachtig kaasplateau samen en we sluiten de avond af met koffie of thee met een bonbon van Chocolaterie Pierre.
Een wijnkaart hebben we niet, wel een winkel vol met de mooiste wijnen waar u uit kunt kiezen én profiteert van onze winkelprijzen. Onze wijnadviseurs helpen u uiteraard de juiste keuze te maken, perfect passend bij het diner! Heeft u aan het einde van de avond nog halfgevulde flessen? Geen probleem, deze kunt u gewoon mee naar huis nemen.
Er zijn een beperkt aantal plekken, dus wacht niet te lang met reserveren.
Menno startte zijn carrière als vormgever en projectleider bij ontwerpbureaus in het binnen- en buitenland. Na het behalen van de WSET Level 3 Advanced Certificate in Wines and Spirits, maakte hij van zijn passie voor wijn zijn werk. Met enthousiasme en kennis geeft hij wijnadviezen in onze winkel. Hij volgt op het moment de WSET Level 4 Diploma Course.