Table d'Hôte - Zaterdag 22 maart (Haarlem)
Alle proeverijen

Table d'Hôte - Zaterdag 22 maart (Haarlem)

Schuif jij weer gezellig aan bij onze - inmiddels befaamde - Table d'Hôtes?

Tijdens onze Table d’Hôte dineert u samen met andere gasten aan lange tafels, in een ongedwongen ambiance. De gebroeders Molenaar, chefs van Restaurant Brick, zullen het smaakvolle voor- en hoofdgerecht bereiden. De KaasKampanje stelt vervolgens een prachtig kaasplateau samen en we sluiten de avond af met koffie of thee met een bonbon van Chocolaterie Pierre.

 

Een wijnkaart hebben we niet, wel een winkel vol met de mooiste wijnen waar u uit kunt kiezen. Onze wijnadviseurs helpen u uiteraard de juiste keuze te maken, perfect passend bij het diner! Heeft u aan het einde van de avond nog halfgevulde flessen? Geen probleem, deze kunt u gewoon mee naar huis nemen.

 

Er zijn een beperkt aantal plekken, dus wacht niet te lang met reserveren. 


Uitverkocht

Zaterdag 22 maart, 18.30 uur

1 avond

Gierstraat 34, Haarlem


72 50

per persoon

Door je in te schrijven ga je akkoord met de

Marco IJpma

Marco IJpma

Marco is een kind van Amsterdamse ouders maar geboren en getogen in Purmerend. Op 15-jarige leeftijd wilde hij al graag in de horeca werken en start, als jonge leerling, voor zijn 16e met de middelbare Hotelschool in Amsterdam. Hij bewandelde de klassieke route via de afwas, keuken naar de bediening waar hij al snel in contact kwam met wijn. Het was duidelijk dat hij hiermee verder wilde en vond een mooie uitdaging in Restaurant Vinkeles in The Dylan als sommelier. Van SVH-meestergastheer Casper Westerveld en SVH-meester-kok Dennis Kuipers kreeg hij daar de mogelijkheid om met de fijnste wijnen, producten, gerechten en gasten te werken. Na het runnen van zijn eigen wijn- en delicatessenwinkel in zijn woonplaats, greep hij de kans om bij Okhuysen te werken met beide handen aan.