Het combineren van wijn en spijs is een intrigerend en razend populair thema. De juiste wijnspijs-combinatie tilt zowel het gerecht als de wijn naar een hoger niveau. Maar hoe werkt dit nu precies? Gedurende deze leerzame avond geeft Milton Verseput handvatten en adviezen om de mooiste wijn-spijscombinaties te maken. Let op: dit is geen diner, maar een cursus. Er worden kleine hapjes met bijpassende wijnen geproefd.
Het is helaas niet mogelijk om het maximaal aantal deelnemers voor een cursus of proeverij te overschrijden. Indien een cursus of proeverij vol zit, plaatsen we u graag op de wachtlijst. Stuur ons dan een mail via educatie@okhuysen.nl. Vermeld daarin duidelijk uw naam en telefoonnummer en aan welke cursus of proeverij u wilt deelnemen.
Milton is geen onbekende in Haarlem en omstreken. Hij heeft 18 jaar als sommelier gewerkt in verschillende toprestaurants zoals De Bokkedoorns**, Merlet* en Olivijn*. Hij houdt van sporten zoals wielrennen en voetbal maar is ook regelmatig hardlopend in de duinen te vinden. Milton is ‘klassiek opgevoed’ zoals hij zelf zegt en dus gaat zijn voorkeur uit naar wijnen uit de Rhône en de Loire, maar hij is ook fervent liefhebber van Zuid-Afrikaanse wijnen.