Wijn & Spijs
Alle cursussen

Wijn & Spijs

Het combineren van wijn en spijs wordt een steeds groter wordend thema. Met de juiste combinaties kun je van zowel de wijnen als de gerechten nog meer genieten! Tijdens deze cursus geven wij enkele handvatten en adviezen om de mooiste wijn-spijscombinaties te maken. Gedurende deze leerzame en smakelijke avond legt vinoloog Max Funcke de basisconcepten uit. Deze kunnen vervolgens thuis worden toegepast. De begeleidende hapjes worden verzorgd door lokale restaurants en leveranciers.


Nog 5 plekken beschikbaar

Woensdag 18 september 2024, 19.00 uur

1 avond

Gierstraat 34, Haarlem


69 50

per persoon

Door je in te schrijven ga je akkoord met de

Max Funcke

Max Funcke

Max is een echte levensgenieter die vindt dat we in het leven meer mooie momenten moeten delen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wijn één van zijn passies is. Max deelt deze passie het liefst met zoveel mogelijk mensen: hij vindt het leuk om nieuwe wijndrinkers te helpen hun eigen smaak te ontdekken, maar gedetailleerde gesprekken met ervaren proevers schuwt hij ook niet. Voordat Max het team in de Gierstraat kwam versterken woonde hij in Valencia, maar hij komt oorspronkelijk uit Haarlem. Bij Okhuysen voelt hij zich als een vis in het water.