Het hedonistische karakter van de krachtige rode amarone, met zijn tonen van ingemaakt zwart fruit, specerijen en pure chocolade, maakt hem onweerstaanbaar lekker. Tegelijk is het de gelaagdheid, spanning en...
Lees verder
Wat het precies was, wist ik eerst niet goed te plaatsen, maar inmiddels denk ik eruit te zijn. Ik heb gewoon weer heel veel lol in mijn werk gekregen. En...
Lees verder
Sauternes, de koning der wijnen en wijn der koningen. De reputatie van deze streek in het zuiden van Bordeaux is groot. De wijnen zijn op hun best subliem, uniek en...
Lees verder
We zitten bij Café Parlotte op de Westerstraat in Amsterdam, een van de allerleukste wijnrestaurants die we kennen, vol liefde en aanstekelijk enthousiasme vormgegeven door Margot Los en haar team....
Lees verder
I FROZE MY ASS FOR THE 81 SASS stond op een button die werd uitgedeeld aan mensen die in de rij stonden om een fles Sassicaia 1981 te bemachtigen bij...
Lees verder
Wanneer een wijn op dronk is, geven we standaard in onze wijnomschrijvingen aan. Maar vaak krijg ik de vraag: “Wanneer moet je wijn nou in een karaf schenken?” Al tijdens...
Lees verder