Ons Team


Bas Kastelein

Bas Kastelein

Wijnadviseur Horeca, Vinoloog

Gevormd bij de Gouden Ton, maar doorgebroken bij Okhuysen. Bas is in contact met de meeste toprestaurants van Nederland en met vele andere mooie horecazaken, van strandpaviljoen tot wijnbar. Bas heeft als geen ander het vermogen om met de klanten mee te denken en hun successen te vergroten.

Favoriete wijn:

Merlot Le Merle - Valle d'Aosta
Woudt Stroo

Woudt Stroo

Wijnadviseur Horeca, Gastronoom-Sommelier

Woudt heeft een bruisende wijncarrière! Hij startte bij Hotel de L’Europe te Amsterdam, en groeide vervolgens naar Merlet* in Schoorl door tot Maître-Sommelier. Zijn daarop volgende stap was Maître-Sommelier bij Restaurant Chapeau!** te Bloemendaal. Dit werk ging Woudt fantastisch af –hij werd zowel in 2013 als in 2014 door Gault Millau genomineerd tot één de vijf meest talentvolle sommeliers van Nederland.

Favoriete wijn:

Riesling
Niels van Overmeire

Niels van Overmeire

Wijnadviseur horeca, Vinoloog

Bij De Bokkedoorns** werd Niels klassiek geschoold door de legendarische Peter Bruins. Na Bruins’ pensioen was het aan Niels om in diens voetsporen te treden als maître-hoofdsommelier. Geen makkelijke taak, maar één die Niels met verve heeft vervuld. Toen het na enkele jaren tijd was voor een nieuwe uitdaging, kwam hij bij ons terecht. Bij Okhuysen gebruikt Niels zijn passie en grote wijnspijs-kennis om de Nederlandse horeca van het beste advies te voorzien. Niels’ favoriete wijncitaat: ‘een fles wijn bevat meer filosofie dan alle boeken van de wereld’ (Louis Pasteur).

Favoriete wijn:

Sauvignon Praesulis - Südtirol