Voorverkoopwijnen
Toon aanbod

Xavier Kat ging dit jaar weer op reis naar de Bourgogne, vergezeld door Yves van Maren en Job Joosse. In drie dagen tijd bezochten ze tien domeinen van de Côte Chalonnaise, via de Côte de Beaune en de Côte de Nuits, tot aan Chablis. Hieronder vindt u de wijnen die wij u van dit oogstjaar aan kunnen bieden.


Net als elders is bij ons de vraag naar bourgogne groot. Zéér groot! Met een uitermate klein jaar in aantocht – 2021 – wilden wij daarom snel naar de streek afreizen om de beschikbare allocaties veilig te stellen. Gelukkig zijn de banden met onze producenten goed en zijn zij zeer trouw aan ons. Door in dit stadium – als de wijn nog op het domein verder rijpt – in te kopen, verzekeren wij ons van het bezit van deze gewilde en veelal schaarse wijnen. Bovendien krijgen wij op deze manier de scherpste prijs, waar u van meeprofiteert door vooruit te betalen. Zo krijgt u de mooiste wijnen voor de best mogelijke prijs. We verwachten de wijnen eind dit jaar uit te kunnen leveren.


Duur voorverkoop: zolang de voorraad strekt en uiterlijk tot 1 oktober 2022. Naar verwachting zijn de wijnen vanaf eind 2022 beschikbaar.

Waar heb je zin in?

Wijnen

Wis filters
Filter wijnen

€0 - €60