Dessert Noël van panna cotta en witte chocolade

Dessert Noël van panna cotta en witte chocolade

Door Restaurant De Lage Vuursche | 25 november 2022

Ingrediënten (voor 4 personen):
100 gr witte chocolade
500 ml. room.
65 gr. suiker.
2 blaadjes gelatine.
1 bak kant en klare sinaasappel sorbetijs (of andere smaak naar keuze)
Ter garnering een handvol pecannoten (gestampt), een sinaasappel en een handvol chocoladeballetjes (te vinden in het bakschap)

Bereiding:
1. Week de gelatine in koud water.
2. Room met suiker aan de kook brengen
3. Haal van het vuur en voeg de uitgeknepen blaadjes gelatine toe.
4. Giet het warme roommengsel over de gehakte witte chocolade en roer tot alle chocolade gesmolten is. 
5. Giet in kleine vormpjes en laat opstijven in de koelkast.
6. Garneer voor het serveren met een bolletje sorbetijs, gehakte pecannoten, sinaasappelpartjes en chocobolletjes.


Producten