0
0
Mousserend
Wit
Rosé
Rood
Proefpakketten
Voorverkoop
Alle wijnen
Proeverijen
Cursussen
Cadeaus
Over Okhuysen
Wijnwinkel
Kantoor & expeditie
Blog
In de pers
Vinée Vineuse magazine
Historie
Team
Vacatures
Contact
Mijn Okhuysen
Proeverijen
Cursussen
Cadeaus
Over Okhuysen
Wijnwinkel
Kantoor & expeditie
Blog
In de pers
Vinée Vineuse magazine
Historie
Team
Vacatures
Contact
Mijn Okhuysen
0
0
€ 0,00
Mousserend
Wit
Rosé
Rood
Voorverkoop
Proefpakket
Alle wijnen
Alle blogs
Dessert Noël van panna cotta en witte chocolade
Door Restaurant De Lage Vuursche, 25 November 2022
Ingrediënten (voor 4 personen):
100 gr witte chocolade
500 ml. room.
65 gr. suiker.
2 blaadjes gelatine.
1 bak kant en klare sinaasappel sorbetijs (of andere smaak naar keuze)
Ter garnering een handvol pecannoten (gestampt), een sinaasappel en een handvol chocoladeballetjes (te vinden in het bakschap)
Bereiding:
Week de gelatine in koud water.
Room met suiker aan de kook brengen
Haal van het vuur en voeg de uitgeknepen blaadjes gelatine toe.
Giet het warme roommengsel over de gehakte witte chocolade en roer tot alle chocolade gesmolten is.
Giet in kleine vormpjes en laat opstijven in de koelkast.
Garneer voor het serveren met een bolletje sorbetijs, gehakte pecannoten, sinaasappelpartjes en chocobolletjes.
Bekijk het hele wijnaanbod