Een gelukkig paar

Een gelukkig paar

Door Elisa Duivestein | 17 maart 2020

Okhuysen en Brandt&Levie

 
De liefde tussen de twee broeide al langer. Zo zijn de jongens van Brandt en Levie graag geziene gasten op ons tweejaarlijkse proeverij hier tussen de stellingen in de Waarderpolder. De worsten vliegen letterlijk als warme broodjes over de toonbank. Vorig jaar vierden wij in hun worstenmakerij ons jaarlijkse nieuwjaarsdiner, waar wij uiteraard een grande tour door de worstmakerij kregen. Hier wordt worst maken serieus genomen, wisten wij gelijk.

Wijn en gedroogde worst; voor iedereen die van beide houdt, een geliefd duo. Dat we onze samenwerking naar een hoger plan moesten trekken, kwam zo een beetje halverwege vorig jaar tot leven tijdens een brainstormsessie. We waren de campagne voor Montlobre aan het voorbereiden en bedachten wat we onze trouwe, en tevens groot afnemende, klanten cadeau konden doen bij hun bestelling.

‘Een Montlobre-worst!’ klonk het al snel. De uitvoering voor de campagne van vorig jaar zouden we niet meer redden, maar dit jaar begonnen we vol enthousiasme met de missie. Het resultaat: proefsessies bij onze vrienden in de worstmakerij, recepten aanpassen, weer proeven, beetje meer knoflook, ietsje minder peper, toch voor die pistache nootjes gaan, et voila. Na heel wat flessen Montlobre en evenveel gedroogde worsten later, waren we daar: dé Montlobre worst was geboren.


Geert, een van de drie oprichters van Brandt&Levie, kwam de Montlobre worst hoogstpersoonlijk aan ons presenteren

Met een feestelijke presentatie in de Waarderpolder, waar uiteraard de wijn naast de worst werd geproefd – en andersom – werd de geboorte gevierd. Nu kunnen we onze Montlobre liefhebbers nóg iets exclusiefs bieden. En, vooruit. Omdat hij zo onweerstaanbaar lekker is, doen we hem ook gewoon in de verkoop. Kun je er meteen een paar extra bestellen, want we beloven je; hij is zo op!

Alle wijnen

Bekijk het hele wijnaanbod