Wijn & Spijs
Alle proeverijen

Wijn & Spijs

Wijn & Spijs
Wijn-spijs is een fascinerend en geliefd thema. Dat is logisch: als een wijn perfect op een gerecht aansluit is het resultaat simpelweg hemels. Waarom kunnen wijnen zo anders smaken als ze bij een specifiek gerecht worden geserveerd? En waar moet je op letten als je een wijnspijs-combinatie maakt? Gedurende deze leerzame en smakelijke avond legt sommelier Milton Verseput de basisconcepten uit. Deze kunnen vervolgens thuis worden toegepast. De begeleidende hapjes worden verzorgd door lokale restaurants en leveranciers.

Milton Verseput

Milton Verseput

Milton is geen onbekende in Haarlem en omstreken. Hij heeft 18 jaar als sommelier gewerkt in verschillende toprestaurants zoals De Bokkedoorns**, Merlet en Olivijn. Milton is ‘klassiek opgevoed’ zoals hij zelf zegt en dus gaat zijn voorkeur uit naar wijnen uit de Rhône en de Loire, maar hij is ook fervent liefhebber van Zuid-Afrikaanse wijnen.



Alle proeverijen

Wijn & Spijs

Uitverkocht

4 oktober 2023, 19.00 uur

1 avond

In de wijnkelders onder Wijnwinkel Okhuysen


69 50

per persoon

Door je in te schrijven ga je akkoord met de .