Wijn & Spijs
Alle proeverijen

Wijn & Spijs

Donderdag 6 juli 2023, 19.00 uur

Wijn & Spijs
Het combineren van wijn en spijs wordt een steeds groter wordend thema. Met de juiste combinaties kun je van zowel de wijnen als de gerechten nog meer genieten! Tijdens deze cursus geven wij enkele handvatten en adviezen om de mooiste wijn-spijscombinaties te maken.

Indien u zich inschrijft voor onze cursussen, gaat u daarmee akkoord met onze cursusvoorwaarden. 

Milton Verseput

Milton Verseput

Milton is geen onbekende in Haarlem en omstreken. Hij heeft 18 jaar als sommelier gewerkt in verschillende toprestaurants zoals De Bokkedoorns**, Merlet en Olivijn. Milton is ‘klassiek opgevoed’ zoals hij zelf zegt en dus gaat zijn voorkeur uit naar wijnen uit de Rhône en de Loire, maar hij is ook fervent liefhebber van Zuid-Afrikaanse wijnen.



Alle proeverijen

Wijn & Spijs

Nog 11 plekken beschikbaar

Donderdag 6 juli 2023, 19.00 uur

1 avond

In de wijnkelders onder Wijnwinkel Okhuysen


72 50

per persoon

Door je in te schrijven ga je akkoord met de .

Inschrijven